Awarie i problemy techniczne - zgłoszenia Forumowiczów

opinie, sugestie i inne informacje

Moderatorzy: Madziul, Asia M., Marcin K-G, sebastian.f

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-06, 09:30

A moje fotki widzisz?
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-06, 16:04

Ja mam jakiś problem z profilem - mogę sie zalogować na mój profil, ale nie widzę żadnych zdjęć z google - ani własnych ani cudzych , ani nie mogę dodać zdjęć. Macie mnie z głowy.
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
Marcin K-G
Posty: 1367
Rejestracja: 2009-05-05, 22:31
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Marcin K-G » 2016-12-06, 16:25

Z jakiej przeglądarki korzystasz? Wyczyść pliki tymczasowe (cookies, historię) i sprawdź, czy nadal występuje problem. Testowałeś inną przeglądarkę?
:arrow: :arrow: n.p.m. na Facebook'u
:arrow: :arrow: n.p.m. na Twitter

:arrow: Jeśli chcesz się zarejestrować na forum NPM - PRZECZYTAJ TEN WĄTEK

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-06, 17:02

Chrome, sprawdzałem na foxie - jest to samo...
Z innego komputera widzę.
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
yaretzky
Posty: 641
Rejestracja: 2015-03-13, 20:11
Lokalizacja: Lubin

Post autor: yaretzky » 2016-12-06, 20:11

Michun pisze:Chrome, sprawdzałem na foxie - jest to samo...
Z innego komputera widzę.
Jeśli z innego kompa jest OK to z z profilem wszystko w porzo...
"Od gór lepsze są tylko góry...
więc pocę się na szlaku i męczę
... i ciągle chcę więcej..."
https://photos.google.com/albums

Awatar użytkownika
Lidka K.
Posty: 5596
Rejestracja: 2011-03-09, 10:29
Lokalizacja: 555 km od Bies...
Kontakt:

Post autor: Lidka K. » 2016-12-07, 07:03

Michun, pisz list do Mikołaja o nowego kompa lub podanie do córek o dzierżawę na godziny ich sprzetu :lol:
jest we mnie wiary okruszek....

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-07, 10:04

yaretzky pisze:Jeśli z innego kompa jest OK to z z profilem wszystko w porzo...
profil jest w porządku i zacząłem widzieć własne zdjęcia :shock: za to nadal nie widzę różnych cudzych, szczególnie w nowszych relacjach.
Widzę zdjęcia np rajliego z "fotoszoku", widzę od Satana z "tinypic", widzę u PT z "blogspot". Nie widzę np fot menela, Cisego (z google).
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
menel
Posty: 9926
Rejestracja: 2009-01-10, 09:11
Lokalizacja: Wro

Post autor: menel » 2016-12-07, 10:08

Michun pisze:Nie widzę np fot menela, Cisego (z google).
Michun, a widzisz foteczki z ostatniej relacji, Góry Złote/Rychleby rakietowo?
ПУНКС НОТ ДЭД !

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-07, 10:17

Właśnie niestety nie.
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
yaretzky
Posty: 641
Rejestracja: 2015-03-13, 20:11
Lokalizacja: Lubin

Post autor: yaretzky » 2016-12-07, 11:14

A to co poniżej widzisz ?


https://photos.google.com/albums




Obrazek
"Od gór lepsze są tylko góry...
więc pocę się na szlaku i męczę
... i ciągle chcę więcej..."
https://photos.google.com/albums

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-07, 11:23

Nie, widzę tylko symbol zdjęcia. A jak kliknę w link to strasznie długo mieli i pojawia sie komunikat:

Połączenie nie jest prywatne

Hakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z lh3.googleusercontent.com (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej). NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
yaretzky
Posty: 641
Rejestracja: 2015-03-13, 20:11
Lokalizacja: Lubin

Post autor: yaretzky » 2016-12-07, 11:43

Zajrzyj TUTAJ....

Wypróbuj tego co proponują... - trzeci błąd.

Spróbuj też - najpierw - usunąć z adresu w przeglądarce "s" ze słowa "https". Tak żeby zostało "http" bez literki "s"...

Sprawdź datę systemową w kompie, certyfikaty witryn, przeskanuj system jakimś antywirem sprawdzającym malwarebytes...
"Od gór lepsze są tylko góry...
więc pocę się na szlaku i męczę
... i ciągle chcę więcej..."
https://photos.google.com/albums

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-07, 11:59

Ja już tam byłem i to robiłem, niestety nic nie działa, ani wyłączanie antywirusa, ani inne próby. Teraz znowu po wejściu na mój profil nie widzę zdjęć. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
Jak próbuje usunąć "S" to i tak samo wraca do https. :evil:
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

Awatar użytkownika
Marcin K-G
Posty: 1367
Rejestracja: 2009-05-05, 22:31
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Marcin K-G » 2016-12-07, 12:06

yaretzky pisze:Zajrzyj TUTAJ....

Wypróbuj tego co proponują... - trzeci błąd.

Spróbuj też - najpierw - usunąć z adresu w przeglądarce "s" ze słowa "https". Tak żeby zostało "http" bez literki "s"...

Sprawdź datę systemową w kompie, certyfikaty witryn, przeskanuj system jakimś antywirem sprawdzającym malwarebytes...

Wyczyść cookies itp.
Zrestartuj router.
Sprawdź to, co napisał yaretzky.
Przeskanuj komp np tym: http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebyte ... 13117.html
:arrow: :arrow: n.p.m. na Facebook'u
:arrow: :arrow: n.p.m. na Twitter

:arrow: Jeśli chcesz się zarejestrować na forum NPM - PRZECZYTAJ TEN WĄTEK

Awatar użytkownika
Michun
Posty: 7457
Rejestracja: 2009-04-24, 13:03
Lokalizacja: Western Front

Post autor: Michun » 2016-12-07, 12:15

Wyłączyłem antywirus Comodo, ale nie mogę wejsć na tę stronę!

Pojawia się komuinikat:
Warning: Unsafe Website Blocked!
www.dobreprogramy.pl
This website has been blocked temporarily because of the following reason(s):
Prohibited Content: Site may contain content that is prohibited on this network


Podobnie jest, kiedy próbuję wejsc na strony blogów. Załamka.
Musze całkiem usunąć Comodo?
"I don't hate people, I just feel better when they aren't around"
Ch. Bukowski
www.mojasciezkawgory.blogspot.com

ODPOWIEDZ