Strona 12 z 17

: 2016-12-06, 09:30
autor: Michun
A moje fotki widzisz?

: 2016-12-06, 16:04
autor: Michun
Ja mam jakiś problem z profilem - mogę sie zalogować na mój profil, ale nie widzę żadnych zdjęć z google - ani własnych ani cudzych , ani nie mogę dodać zdjęć. Macie mnie z głowy.

: 2016-12-06, 16:25
autor: Marcin K-G
Z jakiej przeglądarki korzystasz? Wyczyść pliki tymczasowe (cookies, historię) i sprawdź, czy nadal występuje problem. Testowałeś inną przeglądarkę?

: 2016-12-06, 17:02
autor: Michun
Chrome, sprawdzałem na foxie - jest to samo...
Z innego komputera widzę.

: 2016-12-06, 20:11
autor: yaretzky
Michun pisze:Chrome, sprawdzałem na foxie - jest to samo...
Z innego komputera widzę.
Jeśli z innego kompa jest OK to z z profilem wszystko w porzo...

: 2016-12-07, 07:03
autor: Lidka K.
Michun, pisz list do Mikołaja o nowego kompa lub podanie do córek o dzierżawę na godziny ich sprzetu :lol:

: 2016-12-07, 10:04
autor: Michun
yaretzky pisze:Jeśli z innego kompa jest OK to z z profilem wszystko w porzo...
profil jest w porządku i zacząłem widzieć własne zdjęcia :shock: za to nadal nie widzę różnych cudzych, szczególnie w nowszych relacjach.
Widzę zdjęcia np rajliego z "fotoszoku", widzę od Satana z "tinypic", widzę u PT z "blogspot". Nie widzę np fot menela, Cisego (z google).

: 2016-12-07, 10:08
autor: menel
Michun pisze:Nie widzę np fot menela, Cisego (z google).
Michun, a widzisz foteczki z ostatniej relacji, Góry Złote/Rychleby rakietowo?

: 2016-12-07, 10:17
autor: Michun
Właśnie niestety nie.

: 2016-12-07, 11:14
autor: yaretzky
A to co poniżej widzisz ?


https://photos.google.com/albums




Obrazek

: 2016-12-07, 11:23
autor: Michun
Nie, widzę tylko symbol zdjęcia. A jak kliknę w link to strasznie długo mieli i pojawia sie komunikat:

Połączenie nie jest prywatne

Hakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z lh3.googleusercontent.com (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej). NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

: 2016-12-07, 11:43
autor: yaretzky
Zajrzyj TUTAJ....

Wypróbuj tego co proponują... - trzeci błąd.

Spróbuj też - najpierw - usunąć z adresu w przeglądarce "s" ze słowa "https". Tak żeby zostało "http" bez literki "s"...

Sprawdź datę systemową w kompie, certyfikaty witryn, przeskanuj system jakimś antywirem sprawdzającym malwarebytes...

: 2016-12-07, 11:59
autor: Michun
Ja już tam byłem i to robiłem, niestety nic nie działa, ani wyłączanie antywirusa, ani inne próby. Teraz znowu po wejściu na mój profil nie widzę zdjęć. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
Jak próbuje usunąć "S" to i tak samo wraca do https. :evil:

: 2016-12-07, 12:06
autor: Marcin K-G
yaretzky pisze:Zajrzyj TUTAJ....

Wypróbuj tego co proponują... - trzeci błąd.

Spróbuj też - najpierw - usunąć z adresu w przeglądarce "s" ze słowa "https". Tak żeby zostało "http" bez literki "s"...

Sprawdź datę systemową w kompie, certyfikaty witryn, przeskanuj system jakimś antywirem sprawdzającym malwarebytes...

Wyczyść cookies itp.
Zrestartuj router.
Sprawdź to, co napisał yaretzky.
Przeskanuj komp np tym: http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebyte ... 13117.html

: 2016-12-07, 12:15
autor: Michun
Wyłączyłem antywirus Comodo, ale nie mogę wejsć na tę stronę!

Pojawia się komuinikat:
Warning: Unsafe Website Blocked!
www.dobreprogramy.pl
This website has been blocked temporarily because of the following reason(s):
Prohibited Content: Site may contain content that is prohibited on this network


Podobnie jest, kiedy próbuję wejsc na strony blogów. Załamka.
Musze całkiem usunąć Comodo?